Behandlinger

Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi er en blid og dybdegående behandling, som er effektiv mod stress, hovedpine, migræne og eftervirkninger ved hjernerystelse. 

Det kranio-sakrale system omfatter kraniet (kranio), rygsøjlen, korsbenet (sakral) og halebenet. Der behandles med blide tryk/berøringer, som genopretter balancen i det kranio sakrale system.

Jeg tilbyder behandlinger til både voksne og børn og fokuserer på netop dit behov. 

Kranio sakral terapi hos Klinik Mandalai

Vitamin og mineral analyse

Jeg tilbyder vitamin- og mineralanalyse ved hjælp af værktøjet “corpus analyzer.”

“Corpus Analyzer” måler niveauet af dine vitaminer og mineraler ved at sende elektromagnetiske bølger gennem kroppen. Det er derfor en ikke-invasiv og harmløs metode, der tilmed går ret hurtig.

Med en analyse af dine vitaminer og mineraler kan du få en klar indikation af, om din kost opfylder dine næringsbehov eller kræver tilpasninger for at forhindre mangler.

Reikihealing

Reiki healing er en holistisk behandlingsmetode, der sigter mod at genoprette balance i krop, sind og ånd. Reikihealing stammer fra Japan. Navnet Reiki er sammensat af ordene Rei, som betyder universel og ki, som betyder livsenergi.

Under en Reiki-behandling arbejder man for at genoprette balance i krop og sjæl. Dette kan blandt andet hjælpe dig med at forbedre søvn, fremme følelsesmæssig balance, styrke immunsystemet og øge selvbevidsthed.

Reikihealing og Kranio sakral hos Klinik Mandalai
Biopati hos Klinik Mandalai

Biopati

Biopati er baseret på principperne om, at kroppen har en indbygget evne til at helbrede sig selv, og at behandlinger skal være skræddersyet til den enkelte. 

Jeg bruger råd om kost, kosttilskud og livsstilsændringer til at hjælpe dig med at styrke immunsystemet, lindre symptomer og forbedre din trivsel. 

En biopatisk rådgivning kan især være hjælpsom, hvis du lider af tilstande, som fordøjelsesproblemer, træthed, allergier, og generel manglende velvære. 

Jeg tilbyder biopati i forbindelse med bestilling af mine øvrige behandlinger.