Vitamin & mineral analyse i Næstved

Vitamin og mineral analyse i Næstved

Hvad er en vitamin & mineral analyse?

En vitamin- og mineralanalyse er en diagnostisk analyse, der bruges til at vurdere dine nuværende niveauer af forskellige vitaminer og mineraler i kroppen. Dette omfatter vigtige næringsstoffer som fx. A-, B-, C- og D-vitaminer samt mineraler som jern, magnesium og calcium.

Til testen benyttes en Corpus analyser, som er et hurtigt måleudstyr. Corpus analyseren scanner kroppen via elektromagnetiske bølger og måler kroppens tilstand på en række områder. Efterfølgende analyserer et avanceret program målingen.

Du kan eventuelt supplere analysen med en biopatisk rådgivning, hvis du ønsker hjælp til at imødekomme dine testresultater. 

Hvorfor er det godt at få en vitamin og mineral analyse?

En Vitamin- og mineralanalyse kan være gavnlige af flere grunde. For det første giver den indsigt i din ernæringsstatus, hvilket kan hjælpe med at identificere eventuelle mangler eller overskud. Dette er især vigtigt for dem, der ønsker at forbedre deres kostvaner og sundhed. Analysen kan også være nyttige for at afdække årsager til træthed, nedsat immunforsvar, fordøjelsesproblemer og andre sundhedsproblemer. Med resultaterne af analysen kan du arbejde sammen med en ernæringsekspert for at udvikle en skræddersyet kostplan, der opfylder dine individuelle behov.

Testen måler flg. parametre:

  • Vitaminer
  • Mineraler
  • Aminosyrer
  • Coenzymer
  • Fedtsyrer
  • Giftstoffer
  • Tungmetaller PH (syre-base balance)
  • Kollagen
  • Mælkesyrebakterier
  • Meridianer
Afslappende behandling

Hvordan foretages analysen?

Vitamin- og mineraltesten er meget mild, hurtigt og ikke-invasiv. På den måde egner den sig til alle mennesker, uanset alder og sundhedsforhold. 

Jeg bruger værktøjet CORPUS ANALYSER til at foretage testen. For at den kan måle dine vitamin- og mineralniveauer, holder du en metalcylinder i hånden i et minut. Denne sender ufarlige elektronmagnetiske bølger gennem kroppen (det er ikke noget man kan mærke). Herefter udregner og opstiller udstyret dine tal.

Vi ser på dine resultater sammen og de vigtigste resultater sendes via mail. 

Du kan med fordel supplere testen med en biopatisk rådgivning, hvis du ønsker hjælp til forbedret sundhed og balance. Denne bliver baseret på testen og andre helbredsoplysninger. Jeg udarbejder en skræddersyet rådgivning, som du får tilsendt via mail eller får overleveret telefonisk. 

Kontakt mig nu for at bestille tid til en vitamin og mineral analyse

Ønsker du at vide mere om dine vitamin- og mineralniveauer? Bestil din tid nu ved at kontakte mig på mobil (+45 40 86 10 24) eller mail (kst.mandalai@gmail.com).

Ellers kan du udfylde kontaktformularen her, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Pris på en vitamin og mineral analyse

Analyse med kort rådgivning ……. 300 DKK

Analyse med udvidet biopatisk rådgivning ….. 550 DKK