Biopatisk rådgivning i Næstved

Biopatisk rådgivning og behandling hos Klinik Mandalai

Hvad er Biopati

Biopati er en holistisk og naturmedicinsk tilgang til sundhed og velvære. Som Biopat arbejder man ud fra den overbevisning, at kroppen har en naturlig evne til at helbrede sig selv, og at vores sundhed er tæt knyttet til balancen mellem krop og sind. Ved hjælp af Biopati identificerer og fjerner man årsagerne til sundhedsproblemer og hjælpe kroppen med at genoprette sin naturlige balance.

Man kan bruge en bred vifte af biopatiske metoder, herunder kost, ernæring, urtemedicin og livsstilsrådgivning for at hjælpe klienten med at opnå optimal sundhed og velvære. Biopati er en individuel tilgang, der tager hensyn til dine unikke behov og historie.

Hvad er det godt for?

Biopati er en tilgang, der er gavnlig for en lang række sundhedsproblemer og symptomer. Det kan hjælpe med at lindre kroniske smerter, forbedre fordøjelsen, reducere stress og angst, øge energiniveauer, og styrke immunsystemet. Biopati er også velegnet til vægtkontrol, allergier, hormonelle ubalancer og fordøjelsesproblemer.

En vigtig del af biopati er at arbejde med dine individuelle sundhedsmål og behov. Jeg samarbejder tæt med dig for at udvikle en skræddersyet plan, der kan hjælpe med at opnå lige netop dine ønskede resultater.

Biopati kan hjælpe med

 • Lindring af kroniske smerter
 • Forbedring af fordøjelse
 • Reducere stress og angst
 • Øge energiniveauer
 • Styrke immunsystemet
 • Hormonelle ubalancer
 • Vægtkontrol
 • Allergihåndtering
 • Mental velvære
 • Forbedring af søvnkvalitet
 • Skræddersyet behandling
Afslappende behandling

Hvordan foregår en biopatisk rådgivning?

Jeg udarbejder ikke biopatisk test og jeg laver kun biopatisk rådgivning i forbindelse med mine øvrige behandlinger: kranio sakral terapi og reiki healing eller som supplement til en vitamin & mineral analyse. 

Den biopatiske rådgivning vil tage udgangspunkt i en omfattende vurdering af din helbredshistorie og aktuelle sundhedstilstand, og viden jeg har fået fra den øvrige behandling eller test. 

Herefter udvikler jeg en individuel behandlingsplan, der kan omfatte kost- og ernæringsrådgivning, urtemedicin, kosttilskud og livsstilsrådgivning. Behandlingplanen vil være designet til at hjælpe dig med at genoprette kroppens naturlige balance og helingskapacitet.

Det er vigtigt for mig at arbejde tæt sammen med dig for at lave en behandlingsplan, der passer til dine individuelle behov og mål.

Kontakt mig nu for at bestille tid til en rådgivning

Vær opmærksom på at biopatisk rådgivning kun kan bestilles, som et supplement til øvrige behandlinger, eller til vitamin & mineral analyse. Bestil din tid nu ved at kontakte mig på mobil (+45 40 86 10 24) eller mail (kst.mandalai@gmail.com).

Ellers kan du udfylde kontaktformularen her, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Priser på Biopatisk rådgivning

Som supplement til vitamin- og mineralanalyse ……. 250 DKK